• Dagens Meny
    Restaurangen är stängd
    mellan fredag till måndag
    Välkommen tillbaka på tisdag
  • Tisdag
    Laxwallenbergare serveras med potatispuré, gröna ärtor och brynt smör

    Pankofriterade kycklinginnerfiléer serveras med krispig nudelsallad i sojavinegrette & wasabicrème

    Ostpanerad stekt zucchini & tzatsiki, syrade morötter
  • Onsdag
    Hamburgare på högrev, picklad rödlök, chevré serveras med sötpotatisfries & chilimajonnäs

    Ångad skrei, räksås, blomkålspuré & matvetecrumble

    Canelloni quattro formaggio
  • Torsdag
    Friterad sej, rostade rotsaker & sauce tartar

    Pasta al fredo (gräddig kyckling, champinjoner, paprika och parmesan)

    Vegetarisk rotfruktspytt, örtig färskost
  • bild 2
  • bild 1
  • bild 3

Restaurang ”En trappa upp”

Restaurang- och livsmedels-programmet i samarbete med Folkes hus driver lunch-restaurangen "En trappa upp".

I en trevlig miljö och under ledningen av tre professionella lärare utvecklar eleverna sina kunskaper och färdigheter i livsmedelproduktion, matlagning och servering.

Menyn komponeras av eleverna som består av tre olika vällagade maträtter och även en delikat affärslunch. Restaurangen är väldigt uppskattad därför rekommenderar vi er att boka bord.

Det ingår

Sallad, smör, bröd, måltidsdryck och kaffe

Öppettider

Tisdag till Torsdag mellan 11.30 till 13.00.

Boka bord

Ring: 08-520 180 50

Kontakta oss

Folkets Hus Nynäshamn

 Växel: 08-520 180 50

info@folketshusnynashamn.se

Stadshusplatsen 3, 149 30 Nynäshamn

Öppettider

Öppetider:

Mån - Tis Kl.08.00 - 19.00

Ons, Tors - Fre Kl.08.00 - 17.00

Lördag Kl.11.00 - 14.00

Söndag STÄNGT

Biokassan öppnar 1 timme innan föreställning

 

© 2017 Folkets Hus Nynäshamn | Producerad av Snowpeak