Ett hus för folket

Nynäshamns Folkets Hus är en ekonomisk, fristående förening och utgör i Nynäshamn den naturliga mötesplatsen för kultur, konferens, folkbildning, mat och nöje.

Föreningen Folkets Hus Nynäshamn, bildades 1907. Då som Nynäshamns Arbetares Byggnadsförening. För att 1914 ändra namn till Föreningen Folkets Hus Nynäshamn.

Kontakta oss

“En arena för inspiration, nya idéer, kontakter och upplevelser.”

 • BIO

  Välkommen till en härlig bioupplevelse i vår biograf. Bio Vågen är den enda kvarvarande biografen i Nynäshamn och har varit i drift sedan 1974. Film visas varje vecka. Biografen är utrustad med Digital 4K laserprojektor, vi visar bl.a direktsända operor från både Metropolitan i New York och Kungliga operan i Stockholm, detta sker via satellit direkt upp på vår stora filmduk och i 5.1 eller 7.1 ljud. Biografen ägs och drivs av Folkets Hus föreningen i Nynäshamn.

 • EVENEMANG & NÖJEN

  Hos oss på våra scener kan du uppleva stand up, föreläsningar, opera, coverband, trubadurer, teater mm.

 • MAT & DRYCK

  Här kan du både äta och dricka något gott.

 • MÖTEN & EVENT

  På Folkets Hus har vi ett brett utbud av lokaler för konferenser och möten. Lokalerna har all nödvändig utrustning och finns i storlekar upp till 300 personer. Givetvis kan vi i anslutning till era möten eller konferenser, servera olika sorters förtäringar. Vi har fullständiga rättigheter

 • AKTIVITETER

  Här hos oss kan du utmana dina vänner/arbetskamrater på antingen boule eller varför inte lite golf.

 • KONTAKT

  Kontakta oss på info@folketshusnynashamn.se

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Håll koll på vad som händer på Folkets hus